Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Fostul primar de la Vințu de Jos reclamă un abuz al Poliției Locale din Alba Iulia. De ce a fost amendat

Publicat

YouTube video

Fostul primar de la Vințu de Jos, Alexandru Danciu, care a primit amendă de la Poliția Locală din Alba Iulia pentru parcare neregulamentară, a explicat motivele pentru care a lăsat mașina într-o alveolă, în afara părții carosabile. Acesta spune că a avut o defecțiune la mașină și a fost obligat să oprească pentru câteva minute pentru a chema un prieten să îl ajute.

Alexandru Danciu mai spune că a lăsat mașina în afara celor două benzi de circulație de pe partea carosabilă, într-o alveolă, în fața porții unui cunoscut. Totul s-a petrecut în intersecția cu sens giratoriu dintre Strada Moților și Bulevardul Horea, polițiștii locali interpreteând oprirea lui Danciu drept parcare în sensul giratoriu. Din acest motiv, a primit o amendă de 580 de lei și 3 puncte de penalizare pe permisul auto. Fostul primar de la Vințu de Jos a adăugat că a plătit amenda, dar situația i se pare nedreaptă.

”Am oprit pentru că nu îmi mai mergea pe spate nici stop nici semnalizare. Am tras-o pe dreapta în alveolă, în fața porții unui prieten, să-l chem pe fiul său să se uite. Am venit în 10 minute poliția locală era deja în spatele mașinii mele. Nu s-a prezentat, nu a salutat, nimic. Mi-a cerut actele și mi-a zis să stau în mașină. A venit cu procesul verbal cu amendă 580 de lei și 3 puncte de penalizare pe permis. Le-am spus că sunt în afara celor două benzi de circulație și el totuși a scris în proces că am staționat în sensul giratoriu. Când l-am întrebat dacă nu îmi poate da un avertisment, a spus că nu, pentru că așa vrea el, să îmi dea amendă” a spus Alexandru Danciu.

Zeci de oameni au rămas fără mașini în ultimele două săptămâni, ca urmare a implementării unui program controversat de ridicare a mașinilor parcate în afara locurilor special amenjate.

Primăria municipiului Alba Iulia a semnat un acord-cadru pe o perioadă de patru ani cu o firmă din Alba Iulia. Rapid Lifts SRL a fost singura firmă care s-a prezentat la licitație. Valoarea contractului pentru ridicarea, transportul și descărcarea și depozitarea mașinilor parcate neregulamentar este de 1,66 de milioane de lei (cu 19.200 de lei mai puțin decât valoarea estimată). Potrivit reprezentanților primăriei, contractul acoperă minim 1920 de mașini pe an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    joi, 15.02.2018 at 12:10

    Acolo nu e nicio alveola, e prima banda dintr-un sens giratoriu. PUNCT !

    • Bodo

      joi, 15.02.2018 at 18:35

      Asta-si permite sa parcheze unde vor muschii lui ca doar e unul din clica lui Hava-primarul. Indivizi recalcitranti de teapa astuia cred ca orasul asta le apartine lor, ca ei se situeaza in afara regulilor moralei si ordinii publice si ca pot scapa din orice porcarie pe care o comit. Pacat ca-i intineaza imagine primarului.

  2. Marius Bobita

    joi, 15.02.2018 at 12:35

    cataii lui hava ! militeni cu lesa !

  3. ALINA POPA

    joi, 15.02.2018 at 13:09

    Da, intr-adevar, e foarte normal sa parcam masina in giratoriu si sa mergem in vizita la prieteni. Oprirea in giratoriu e INTERZISA. BRAVO POLITIA LOCALA!!!!!

  4. Vasi

    joi, 15.02.2018 at 13:48

    Ma bucur ca l-au amendat dar 600 ron cam putin deoarece acest om a pus in primejdie viata celorlalti participanti la trafic . Putea sa mai mearga linistit 500 m pana la benzinarie unde sa stationeze regulamentar.

  5. Costy

    joi, 15.02.2018 at 15:29

    Bine ca nu sor defectat luminiile in sensul giratoriu 🙂 🙂 :). Si daca susti ca ai defectiune electrica , de ce nu ai contestat procesul verbal pentru amenda si puteai sa mergi 500 m in benzinarie sa iti repari defectiunea . Ce sa-ti spun.

  6. Zoro

    joi, 15.02.2018 at 15:30

    Domn primar!! Pentru probleme tehsnice sunt așa numitele ateliere mecanice!! Ați auzit cumva de denumirea aceasta? În Congo, unde ți se strică căruță, acolo o repari! Aici în civilizație, lucrurile stau un pic altfel

  7. cap de porc

    joi, 15.02.2018 at 16:31

    Probabil că în Vîntu de jos se fac asemenea parcări.daca aveai defecțiune la mașină pune avariile sau pune-o pe trotuar.

  8. A.D.

    joi, 15.02.2018 at 19:29

    Omul a parcat in sensul giratoriu si acum vrea sa i se faca dreptate 🙂
    Lasand gluma la o parte ar trebui sa scape repede de junghiul ala de Pejos si sa- si ia un X6 . Garantat nu i-l mai ridica nimeni. Ieri trona unul pe vreo 8 locuri de parcare la Mall si sarmanii ridicau Golfuri si Opeluri de pe langa el

  9. Guracetatii

    joi, 15.02.2018 at 20:20

    Vaaai,se vede minciuna din satelit!Jurati-va pe carnetul de revolutionar, ca spuneti adevarul😶😶Mai n-as crede ca aveti curajul! Pe sistemul, cum te faci tu de kkt, nu te face nimeni……

  10. Alin

    vineri, 16.02.2018 at 08:38

    Exact pentru tipul asta de oameni s-a ajuns la ridicarea masinilor!
    Vrem o tara ca afara !?
    Nu va mai plangeti si respectati legile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax