Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Rareș Bogdan către Liviu Dragnea – ”Pe 26 mai, tu vei fi NIMIC!”

Publicat

romania nu e psd

PNL a lansat pe internet un clip despre reacția arogantă a lui Liviu Dragnea la adresa unui tânăr care i-a transmis că PSD nu a făcut nimic pentru România.

România #nuepsd!

România #nuepsd!Tu ești România! România în primul rând!

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 19 aprilie 2019

În cadrul unei întâlniri electorale a PSD la Suceava, Liviu Dragnea a întrebat în timpul discursului său  ”Ce a făcut PSD pentru români?”. ”Nimic”, a venit răspunsul spontan al unui tânăr aflat în public. Iritat de îndrăzneala tânărului, Liviu Dragnea a recurs la jigniri la adresa acestuia. ”Nimic ești tu”, i-a răspuns liderul PSD. Mai mult, în clipul postat pe o pagină de socializare apare și momentul în care cetățeanul nemulțumit este agresat și amenințat de oamenii lui Dragnea de la întâlnirea respectivă.

"Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Si ai sa vezi ca nimic esti tu!" Va provoc sa va inregistrati cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si sa postati filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge E timpul sa scapam de PSD. E timpul Romaniei!

Publicată de Rares Bogdan pe Vineri, 19 aprilie 2019

Rareș Bogdan, candidatul PNL de pe locul întâi de pe lista pentru europarlamentare a realizat un clip în care îi transmite lui Liviu Dragnea că pe 26 mai el va fi nimicul, nu cetățenii acestei țări.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 19.04.2019 at 18:17

    Acelasi lucru i-a spus si Basescu lui Nastase. Nici nu sti, cat de mic o sa devi. Si a devenit f. mic. Poate s-o adeveri. Doamne ajuta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax