Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din comuna Bistra, cercetat penal. A furat o bicicletă din faţa unui magazin şi a vândut-o

Publicat

rastel-bicicleta

Un adolescent în vârstă de 15 ani din comuna Bistra este cercetat penal după ce i-a furat bicicleta unui copil şi apoi a vândut-o unei persoane din altă localitate.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizați marţi, de către o femeie din comună, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiului său, în vârstă de 12 ani, i-a fost sustrasă bicicleta, în valoare de 1.400 de lei, pe care o lăsase nesupravegheată și neasigurată în fața unei societăți comerciale.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Bistra, sprijiniți de polițiștii din Roșia Montană, l-au identificat pe un minor de 15 ani, din comuna Bistra ca persoană bănuită de săvârșirea furtului. Ulterior, minorul a vândut bicicleta, conta sumei de 200 de lei, unei persoane din comuna Roșia Montană.

Polițiștii au recuperat-o și au restituit-o minorului păgubit, iar pe numele celui care a sustras-o au întocmit dosar penal, pentru furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax