Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

iPhone 11: Merită să faci upgrade? (P)

Publicat

Odată cu fiecare iPhone nou lansat, fanii Apple își pun mereu eterna întrebare: „Merită să fac upgrade”? Acesta este cazul și cu noul iPhone 11, lansat în luna septembrie 2019.

Vânzările de iPhone-uri ale Apple au scăzut treptat în ultimele trimestre, deoarece consumatorii așteaptă mai mult să își upgradeze smartphone-urile. Deci, merită să treci la noile modele?

Atât iPhone 11, cât și iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt marfă proaspătă, astfel că aceasta este o întrebare legitimă pe care și-o pun o mulțime de oameni, indiferent dacă iau în considerare să cumpere acest telefon drept primul lor smartphone, dacă iau în considerare un upgrade sau chiar se gândesc să schimbe tabăra dintr-una precum Android.

Există un răspuns scurt și un răspuns lung și niciunul nu va satisface pe toată lumea. Dacă vrem să dăm cel mai simplu răspuns, atunci vom spune: „Dacă îți poți permite noul iPhone 11 și îl vei, atunci sigur, da, cumpără-l!”. Cu toate acestea, nu poți critica pe nimeni că vrea să fie sigur că investiția sa va merita, atunci când va scoate cardul să plătească.

Un alt răspuns scurt este: „Depinde cât de mult îți pasă de o cameră mai bună și de o durată de viață îmbunătățită a bateriei”.

Iată care sunt diferențele cheie dintre un iPhone 11 și iPhone 11 Pro și două modele comparabile din anul precedent: iPhone XR, care a fost modelul low-end lansat în 2018, și iPhone XS, modelul high-end din același an.

Preț

iPhone 11: începe la 699 dolari

iPhone XR: începe de la 599 dolari (inițial 749 dolari)

iPhone 11 Pro: începe la 999 dolari

iPhone XS: Ca și iPhone 11 Pro, XS a început inițial de la 999 dolari. În urma evenimentului de lansare a iPhone 11, însă, Apple a eliminat acest model din magazinul său online.

Durata de viață a bateriei

iPhone 11: până la 17 ore de redare video

iPhone XR: Până la 16 ore de redare video

iPhone 11 Pro: Până la 18 ore de redare video

iPhone XS: Până la 14 ore de redare video

Camera foto

iPhone 11: camere duale de 12MP ultra wide și wide, cu mod de noapte; înregistrare video 4k până la 60 de cadre pe secundă (fps)

iPhone XR: o singură cameră wide de 12MP; înregistrare video 1080p HD de până la 60 fps

iPhone 11 Pro: camere triple de 12MP ultra wide, wide și teleobiective cu mod de noapte; înregistrare video 4k până la 60 fps

iPhone XS: camere duble cu 12MP wide și teleobiectiv; înregistrare video 1080p HD de până la 60 fps

Putere de procesare

iPhone 11: procesor A13 Bionic

iPhone XR: procesor A12 Bionic

iPhone 11 Pro: procesor A13 Bionic

iPhone XS: procesor A12 Bionic

Culoare

iPhone 11: Roșu, violet, verde, galben, alb și negru

iPhone XR: Albastru, galben, coral, roșu, alb și negru

iPhone 11 Pro: Midnight green, argintiu, gri spațial și auriu

iPhone XS: Argintiu, gri spațial și auriu

Pe scurt, iPhone 11 este un telefon excelent, cu una dintre cele mai bune camere pe care le-am văzut vreodată pe un smartphone și o durată de viață extraordinară a bateriei.

Nimic din toate acestea nu înseamnă că iPhone 11 este un telefon perfect sau că are cele mai bune specificații și funcții pe care le poți obține pe piață în acest moment. Într-adevăr, nu este. Cu toate, acestea, iPhone 11 este un telefon minunat acolo unde contează. Dacă vrei să trăiești la curent cu ultimele tendințe în tehnologie, poți cheltui încă 300 de dolari și poți obține un iPhone 11 Pro sau poți să alegi una dintre numeroasele opțiuni Android de ultimă generație disponibile.

Dar majoritatea oamenilor nu trebuie să se gândească prea mult: dacă ți s-a pus pata pe iPhone 11, cumpără-ți un iPhone 11. Vei fi fericit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax