Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Directorul UM Cugir, numit secretar de stat la Ministerul Economiei, la câteva săptămâni după instalarea în fruntea fabricii

Publicat

um cugir

Directorul General al Uzinei Mecanice Cugir, Iulian Cristian Simu, a fost numit secretat de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, la scurt timp după instalarea sa în fruntea fabricii.

Decizia de numire, luată printr-o propunere a premierului Ludovic Orban, a fost publicată în Monitorul Oficial, în data 13 ianuarie 2020.

Vezi și:

Schimbări MAJORE în învățământul din Alba. LISTA noilor inspectori școlari și directori de școli din județ

Potrivit CV-ului postat pe siteul fabricii, Iulian Cristian Simu a deținut mai multe funcții, în cadrul Uzinei Mecanice Cugir, dar și mai multe funcții publice.

Rând pe rând, Simu a deținut funcțiile de șef oficiu prefectural Cugir, la instituția Prefectului Alba sau șef serviciu public comunitar local de evidență a persoanelor.

Simu este absolvent al Facultatății de Construcții Mașini din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cu specializarea inginer și are un masterat în Administrație Publică Europeană.

Din 2010 până în 2013, Cristian Simu a fost managerul Spitalului Orășenesc Cugir.

Laurențiu Blaga, numit director general al Agenției Naționale de Cadastru. Numele său apare în scandalul dintre PNL și USR Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax