Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Credincioșii vor putea merge la biserică de Paști. Restricția de circulație va fi ridicată în noaptea de Înviere

Publicat

Slujba de Înviere va putea fi oficiată normal, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare in vigoare – distanțarea fizică între enoriași și purtarea măștii, atât pentru catolici, cât și pentru ortodocși, potrivit unor surse ale presei centrale.

Restricțiile de circulație ar putea fi ridicate până la ora 2:00. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Guvernul va trebui să emită o hotărăre în acest sens.

Citește: 6.651 cazuri COVID confirmate în România în ultimele 24 de ore. 140 decese noi, 1.348 pacienți la ATI. Date oficiale, 25 martie

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit joi cu reprezentanții cultelor religioase din România și cu cei ai Secretariatului de Stat pentru Culte, potrivit agendei oficiale a guvernului.

Vezi și DOCUMENT: Noi RESTRICȚII în România: Interdicții de circulație, program redus la magazine și prelungirea carantinei de noapte

Una dintre soluțiile găsite este ca restricția de circulație pentru populație să fie ridicată în noaptea de Paște fie până la ora 2.00, fie pe toată durata nopții, potrivit unor surse ale G4Media.ro.

La întâlnire au participat, printre alții, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiță, consilierul prezidențial Sergiu Nistor – Departamentul Cultură, Culte și Minorități Naționale din cadrul Administrației Prezidențiale, Secretarul General al Guvernului, Horațiu Gorun, și Secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean.

Știre în actualizare.

Sursă: G4Media.ro, Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 25.03.2021 at 13:59

    Deci iarasi discriminare, numai credinciosii. Ce va mai joaca trantorii die la biserica!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax