Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Clement Negruț: De ce mă implic în construcția infrastructurii rutiere?

Publicat

DE CE MĂ IMPLIC ÎN CONSTRUCŢIA INFRASTRUCTURII RUTIERE?

Pentru că:

Asigură zeci de mii de locuri suplimentare de muncă;

Productivitatea muncii creşte cu 15% (un plus la PIB de 25 – 35 mld. euro anual);

Transportul mai rapid al mărfurilor şi persoanelor determină sporirea producţiei şi a consumului;

Construcţia de autostrăzi asigură dinamismul industriei materialelor de construcţii şi a altor ramuri industriale (siderurgie, ciment prefabricate din beton, utilaje pentru construcţii etc.)

Infrastructura rutieră modernă atrage marii investitori străini;

Reprezintă o soluţie sigură pentru accelerarea absorbţiei fondurilor europene şi ieşirea din recesiune.

Este incredibil cum USL, care prin PSD şi PNL practic au guvernat între anii 1990 – 2004 NU AU CONSTRUIT ÎN ACEST INTERVAL NICI UN CENTIMETRU DE AUTOSTRADĂ. Deşi au promis constant în timpul alegerilor că o vor face. MINCIUNĂ NAŢIONALĂ. Guvernul Tăriceanu (2004 – 2008), deşi a beneficiat de un boom economic şi a încasat 2,3 mld. euro din privatizarea BCR a reuşit „performanţa” să predea doar…5 km. de autostradă. Acum USL (PNL+PSD) vine cu alte MINCIUNI: promite pentru perioada 2013-2016 că va finaliza autostrada Bucureşti – Arad, Autostrada Transilvania şi tronsonul Braşov-Predeal-Comarnic, centura Bucureştiului, va demara Autostrada Est – Vest etc. etc. Asta în condiţiile în care lupul şi-a arătat deja vechiul nărav: Guvernul USL a tăiat deja la ultimele două rectificări bugetare aproape 4 miliarde lei din investiţii iar lucrările la autostrăzile aflate în lucru au fost oprite. Peste 30.000 de oameni au fost disponibilizaţi. CINE MAI POATE SA ÎI CREADĂ?

Numai începând cu 2004, când PDL a preluat guvernarea s-au construit 365 km. de autostradă în timp ce alţi 433 km în valoare de 3 mld. euro se află în construcţie. Construcţie care va fi terminată (în paralel cu deschiderea altor artere rutiere în regim de autostradă sau drumuri expres) numai dacă ARD va câştiga alegerile parlamentare şi va forma Guvernul.

MISUNEA MEA POLITICĂ VA FI SĂ SUSŢIN ACEST PROGRAM DE CARE VA BENEFICIA DIN PLIN MUNICIPIILE SEBEŞ, BLAJ şi întregul judeţ.

CLEMENT NEGRUŢ, deputat

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. vasile

    joi, 29.11.2012 at 23:00

    „Este incredibil cum USL, care prin PSD şi PNL practic au guvernat între anii 1990 – 2004 NU AU CONSTRUIT ÎN ACEST INTERVAL NICI UN CENTIMETRU DE AUTOSTRADĂ.” – pai cum sa construiasca cu un ministru al transporturilor ca Basescu?

    • florin

      vineri, 30.11.2012 at 09:55

      deci domnule fost deputat cred ca ar fi mai onorabil sa vorbiti despre taieri salariale si ajutoare de orice fel care au fost votate cu drag de manutele dvs. finute decat de guvernul USL. acest guvern nenorocit USL -ist inceraca din rasputeri sa repare ce ati distrus voi si clica voastra nenorocita in dezastruosii ani de guvernare. si mai aveti tupeu sa promiteti locuri de munca…..voi care ati taiat mii de locuri de munca???????????????? rusine sa va fie, sunteti un nesimtit domnule fost deputat, daca puteti veni sa ziceti asa ceva dupa toate nenorocirile care au fast infaptuite de mareata guvernare basista

      • HaHaHa

        vineri, 30.11.2012 at 20:55

        Taierile de salarii s-au facut pentru ca marea majoritate a lor, in sistemul bugetar, proveneau din taxe si impozite pe spinarea privatilor. Da, aia cu 5 mil pe luna ce lucrau la patroni pentru voi, bugetarii, cu peste 10 mil pe luna in salarii sau pensii majorate prin cresteri fantoma a economiei din ultimii 20 de ani. Au fost taiate corect!… in momentul in care immurile si pfaurile s-au lichidat cu sutele de mii, marile firme puneau foile cu demisia in fata angajatilor, nici macar sa-i concedieze pentru ca acestia sa beneficieze de somaj, restul ramanand sa lucreze peste 200-300 de ore pe luna pentru minimul pe economie iar sursele pentru veniturile la buget s-au diminuat. Asta e motivul si pentru TVA-ul crescut! Voi toti ati mancat pe spinarea privatilor, iar cand noi nu v-am mai suportat ati inceput sa maraiti. Votati usl si vedeti voi dupaia salarii crescute cu datorii in lipsa unei economii reale. Dar, romanasul prost, de unde sa stie ele asta. Antena 3 e sursa lui „sigura” de informatii. Baselu a fost pm la transporturi pe vremea lui Ciorbea, cand l-a si criticat ca nu face destule reforme in domeniu, pe de cealalta parte, actualii tai uslisti, il criticau pe Ciorbea ca era prea reformist si sa o lase mai incet. Deci da, tataie, Baselu a fost pro-infrastructura rutiera inca de pe vremea cand iubitii tai uslisti nu mai stiau cum sa-si imparta tara si de unde sa fure mai intai.

  2. alba

    vineri, 30.11.2012 at 11:56

    Mai Calin, e bine sa te exprimi, dar nu esti informat – tipic pentru uselisti! Clement Negrut a votat IMPOTRIVA taierilor de pensii si salarii (a scris toata presa locala) si a intrat in conflict cu partidul. Iar Basescu nu a fost ministru 14 ani. Criza a taiat mii de locuri de m unca nu PDL. Dar USL, care a preluat puterea prin tradare a facut sa se piarda 30.000 locuri de munca numai de la autostrazi. Mai citeste Ziarul financiar sa vezi ca in 7 luni de guvernare Ponta au disparut vreo 200.locuri de munca. Apropo: Nu te mai uita la Antena 3, o abjectie mediatica creata de fostul iinformator Felix, colonel de securitate Voiculescu, care i-a furat banii lui Ceausescu. Mai cultiva-te baiaete!

    • HaHaHa

      vineri, 30.11.2012 at 20:06

      Cea ce tu ceri implica o responsabilitate enorma. Cu regret, niciun singur uslist nu e capabil de asa ceva. Deci, ziarul va sta necumparat si necitit, tv-ul va sta pe antena 3 iar ei vor vota gogoneaua.

  3. anti PDL

    sâmbătă, 01.12.2012 at 02:17

    implica-te in ce vrei k oricum nu mai vezi Parlamentul decat la tv. akm in prag de alegeri va implicati toti dar pana akm unde draq ai fost? In vacantza cumva?
    De nu a-ti mai face nici pag electoral ar fii si mai mai bine sa uite lumea de voi ca si de aia cu CHEIA, ca si aia aveau 15 000 de specialisti. 🙂

  4. Pingback: Ce au făcut ZECE LUNI în PARLAMENT: Promisiunile și realizările senatorilor și deputaților de Alba, la aproape un an de la alegeri | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax