Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apelul Poliției către şoferi: Graba vă poate costa viaţa! 19 persoane au decedat în accidente rutiere, în ultimele 48 de ore

Publicat

Ministerul Afacerilor Interne a postat un mesaj pe pagina de Facebook a instituţiei în care face un apel către şoferi în contextul zecilor de accidente rutiere petrecute în ultimele două zile, care au costat viaţa a 19 persoane.

„44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite… doar în ultimele 48 de ore! Este FOARTE MULT, este EXTREM DE MULT!”, au transmis reprezentanții MAI în mesajul publicat pe rețeaua de socializare Facebook.

Vezi și UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL pe Valea Oltului. Cinci victime, după un impact violent, pe contrasens

„Vă rugăm să înțelegeți că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viața! Și mai înțelegeți ceva, Sărbători sunt și la anul… și peste doi ani… și peste 10 ani… și peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiți, pentru că o oră pe care credeți că o câștigați vă poate costa viața!

Dacă ești la volan și vezi acest mesaj, închide imediat telefonul… ești în pericol să faci un accident! Dacă ești pasager, citește cu voce tare să audă și șoferul!

P.S. Mulțumim polițiștilor rutieri și tuturor salvatorilor pompieri care au făcut eforturi supraomenești pentru a salva persoanele încarcerate! Știm că fiecare dramă pe care au văzut-o a lăsat urme grele în sufletele lor! Este foarte greu să îți stăpânesti lacrimile atunci când vezi destine de tineri frânte din neglijență și neatenție!

Nu uitați: Viața are prioritate și doar acasă vă așteaptă cei dragi!”, se mai precizează în mesaj.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax