Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Bărbat cu stare febrilă, preluat de pe Aeroportul Sibiu și transportat în condiții speciale la secția Boli Infecțioase

Publicat

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost preluat, luni după-amiaza, în jurul orei, 17.15, de la Aeroportul Sibiu și transportat în condiții speciale, de ISU, la secția de Boli Infecțioase a spitalului din municipiu.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost solicitat pentru preluarea și transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internațional Sibiu.

Citește și UPDATE FOTO-VIDEO ALERTĂ: O tânără și bebelușul ei de 7 luni, SUSPECȚI de coronavirus la Alba Iulia. Mama s-a întors din Italia

”Persoana, de sex masculin, de aproximativ 30 de ani este transportată la secția de boli infecțioase a Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare.

Citește și Coronavirus: 10 sfaturi de la Ministerul Sănătății, pentru a evita îmbolnăvirile. Ce înseamnă caz suspect

Transportul se desfășoară în condiții de siguranță cu autospeciala de transport victime multiple”, a anunțat ISU Sibiu.

Bărbatul s-a întors din Veneția, Italia.

UPDATE, ora 17.55: Potrivit ISU Sibiu, este vorba despre un cetățean italian, care a venit pe ruta Veneția – Viena – Sibiu. A fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu, pentru investigații.

UPDATE, ora 19.25: Bărbatul a fost internat, fiind izolat preventiv, în condiții de siguranță, la Secția Boli Infecțioase. Rămâne sub observație în această noapte – sursa ISU Sibiu.

Elevă de la Liceul de Arte din Alba Iulia, în CARANTINĂ la Boli Infecțioase. Va fi internată și mama fetei. Precizările DSP

Mai multe spitale din Alba, Cluj și Hunedoara au declarat stare de carantină. Adică este interzis accesul aparținătorilor pacienților și vizitatorilor în secții. Este vorba despre spitalul din Aiud, Spitalul Județean Deva și Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax