Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbat găsit spânzurat în locul numit „Dâmbul lui Bimbei”, din Abrud

Publicat

Un bărbat de 57 de ani din oraşul Abrud a fost găsit spânzurat, luni, într-o pădure din locul numit „Dâmbul Bimbei” de pe raza oraşului.

Acesta era dispărut de la domiciliul său din data de 13 octombrie 2011, când a plecat spre o casă pe care o deţinea pe raza comunei Bistra. Poliţiştii au fost anunţaţi de dispariţia bărbatului, duminică, dată la care au demarat şi căutările.

La examinarea cadavrului nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Trupul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. angela

    miercuri, 26.10.2011 at 11:45

    Moartea prin spanzurare a ing. Boglea Ioan de la Electrica Campeni are vre-o legatura cu declaratia data de acesta in Dosarul Penal nr.11497/280/2011 de la Judecatoria Pitesti declaratie data in 7 oct. 2011 ?? sau este pura coincidenta??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax