Connect with us
Publicitate

ABRUD

Centrală termică nouă pentru eficientizarea sistemului de încălzire, la Spitalul Orășenesc din Abrud. Valoarea investiției

Publicat

Spitalul Orășenesc din Abrud cumpără o centrală termică nouă, cu funcționare automată pe biomasă lemnoasă și sistem de alimentare prin snec de extracție, pentru înlocuirea și eficientizarea sistemului de încălzire.

Valoarea investiției este de peste 400.000 de lei. 

Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” din Abrud a lansat luni, 2 august, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru furnizarea unei centrale termice, cu montaj, instalare și legare hidraulică pe bază de biomasă (tocătură de lemn) cu sistem de alimentare automatizat.

Valoarea totală estimată este de 410.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, cazanul monobloc pentru preparare agent termic și apă caldă, cu o putere de 250 kW, cu funcționare automată pe biomasă lemnoasă, va avea un sistem de alimentare prin snec de extracție.

Fiind vorba de echipamente ce necesită montaj, respectiv punerea în funcțiune, acestea se vor realiza imediat după livrare, prin personal calificat de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax