Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă PNL Alba: Alternativa liberală pentru comuna Ciuruleasa

Publicat

Sunt Cristian Oniciu şi am onoarea să candidez la funcţia de primar al comunei Ciuruleasa din partea celui mai votat partid din judeţul Alba, Partidul Naţional Liberal.

Fac parte din noul val, care încearcă să aducă şi în Munţii Apuseni alternative pentru comunităţile pe care le reprezentăm. Consider că nu este necesară neapărat experienţa în administraţia publică, însă este obligatoriu ca un primar nou să vină dintr-o zonă în care a făcut performanţă, în care a avut rezultate vizibile. Că este aşa o dovedesc şi noii primari liberali din oraşele vecine Abrud şi Câmpeni, aflaţi la început de mandat, dar care au demonstrat deja că, acolo unde există iniţiative, rezultatele nu întârzie să apară.

Mă bazez pe prietenia cu aceştia, pe proiectele pe care le putem accesa împreună, pentru a scoate zona noastră din această stare de „amorţeală”. Cred că în Ciuruleasa primarul PSD a adus comuna pe o „linie de plutire”, mulţumindu-se apoi cu acest nivel, fără a încerca mai mult şi mai bine pentru oamenii pe care i-a reprezentat. Vreau să demonstrez că în Ţara Moţilor se poate îmbina tradiţia cu civilizaţia, se poate trăi din activităţile specifice Apusenilor şi se poate asigura un viitor mai bun pentru noi şi generaţiile care ne urmează.

Mă bazez pe marea familie a PNL, din care fac şi eu parte, pe preşedintele Consiliului Judeţean Alba, pe deputaţii şi senatorii noştri şi pe propriile mele forţe, pentru că nu am pornit în această luptă electorală decât cu gândul de a câştiga. Şi desigur, am încredere în dumneavoastră, cei care vă prezentanţi la urne pentru a da încă o şansă satelor noastre.

Aceasta este alternativa liberală pentru comuna Ciuruleasa, în care cred şi pentru care vă îndemn să veniţi la vot în 27 iunie 2021!

Cristian Oniciu – candidatul PNL la Primăria comunei Ciuruleasa

Comandat de Partidul Naţional Liberal Alba, realizat de Tomax Web SRL, distribuit de Independent SRL, cod unic mandatar financiar coordonator 51210004.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax