Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs în cadrul reorganizării Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Testarea asistentelor şefe se reia în decembrie

Publicat

Aflat în plin proces de reorganizare, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a găzduit, miercuri, concursul pentru mai multe posturi administrative. Este vorba despre cele de economist, contabil, inginer, arhivar, fochist sau garderobieră, aferente compartimentelor financiar-contabil, administrativ şi PSM, întreţinere şi garderobă. În ceea ce priveşte concursul pentru posturile de asistent şef, acesta se organizează încă o dată pentru poziţiile ce nu au fost ocupate, în data de 20 decembrie.

Concursurile pentru funcţiile administrative s-au desfăşurat miercuri, cu începere de la ora 10.00. Au fost vizate 6 posturi de economist, pentru care candidează 7 persoane, un post de contabil, cu doi candidaţi în concurs, pentru  Compartimentul Financiar-Contabil. De asemenea, în cadrul Compartimentului Administrativ şi PSM sunt câte un post de arhivar, inginer 1, cu câte doi candidaţi. La compartimentul Întreţinere, sunt trecute în schema de organizare 7 posturi de fochist şi 4 de electrician, pentru care s-au înscris 9, respectiv 6 persoane.

Pentru funcţia de inspector şef la acest compartiment nu a mai fost necesară organizarea de concurs, dat fiind înscrierea unui singur candidat pe post, la fel şi pentru posturile de economist şi şef birou la Compartimentul Achiziţii publice şi aprovizionare, cel de inspector II la Resurse umane, analist programator IA la Informatică şi două posturi de magazioner.

Pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba au fost afişate rezultatele concursului. Potrivit articolului 17 din procedura de reorganizare, „se consideră admis la examen candidatul care a obţinut cel putin 50 de puncte şi cel mai mare punctaj dintre candidaţii care au concurat pentru aceeaşi specialitate”.

Examenul pentru posturi de asistent şef, sesiunea a doua, organizat în decembrie

Al doilea concurs pentru posturile de asistent şef, după cel din 3 noiembrie, la care doar cinci candidate din 20 au reuşit să promoveze se organizează în 20 decembrie. Reamintim că la începutul lunii noiembrie, majoritatea candidaţilor nu au reuşit să treacă de proba scrisă, cu subiecte din legislaţia de specialitate, astfel că administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba a fost nevoită să caute soluţii pentru asigurarea interimatului acestui segment din schema de funcţii.

La sfârşitul lunii decembrie se va desfăşura din nou concurs cu probă scrisă şi interviu, pentru care dosarele de înscriere se pot depune cu data limită 22 noiembrie. Sunt 14 posturi de asistent şef disponibile, pentru următoarele secţii: gastroenterologie; chirurgie generală; obstretică – ginecologie; neonatologie; ortopedie și traumatologie; ATI; neurologie; boli infecțioase; psihiatrie; recuperare, medicină fizică și balneologie; blocuri operatoare; sterilizare; laborator analize medicale şi laborator radiologie și imagistică medicală.

Condiţiile de participare la concurs le puteţi consulta aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mc donalds

    miercuri, 16.11.2011 at 19:42

    de ce nu publicati si rezultatele pentru medicii sefi de sectie? subiectul asta parca este secret de stat:)

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 16.11.2011 at 20:54

      ok.ne interesam..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax