Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna, la un pas de retrogradare. Primarul Silviu Ponoran: ”Federația vrea să distrugă o echipă”

Publicat

Neprogramată la meciul de vineri, cu Gloria Bistrița II, CS Zlatna nu trece prin cele mai bune momente. Aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, „aurarii” au primit o lovitură sub centură din partea fostului antrenor, Fane Fogoroși. Pentru neplata contractului fostului antrenor, CS Zlatna este la un pas de a  încheia ediția actuală de campionat.

Contactat telefonic, primarul Zlatnei, Silviu Ponoran, principalul finanțator al echipei, s-a declarat indignat de tot ceea ce se petrece. ”Fogoroși şi-a primit şi banii, pe care i-a dat grecul acela. Nu mi se pare normal nimic, pentru că federația vrea să distrugă o echipă. Noi am făcut referat cu sancționarea cu 25% a antrenorului Fogoroși, pentru  retrogradarea echipei”, a declarat, pentru Alba24.ro, Silviu Ponoran.

De partea cealaltă, Fane Fogoroși nu a dorit să comenteze declarațiile primarului, acesta așteptând doar să fie plătit pentru munca depusă la Zlatna. ”Eu nu comentez nicicum declarațiile domnului Ponoran. Eu nu am dus la neprogramarea Zlatnei, ei știau din octombrie despre problema asta, ei trebuie să achite niște bani, ei nu s-au programat, ei trebuie să plătească. Eu nu comentez ce zice Ponoran, eu am avut un contract cu CS Zlatna, nu cu Theodorus Favatas (n.r. – fostul finanțator al CS Zlatna) și eu l-am respectat. Îmi pare rău că s-a ajuns la situația asta, dar nici să fiu neglijat în acest hal. Nu am avut niciodată o altă relație decât normală. Nu-mi convine că s-a ajuns aici, domnul Ponoran să-și vadă de treaba lui. Momentan, nu sunt primite nici primele de promovare, de la barajul de la Arad, așa că să nu mai spunem nimic altceva”, a declarat, pentru Alba24.ro, Ștefan Fogoroși fost antrenor CS Zlatna.

După ce a retrogradat cu CS Zlatna la finele sezonului trecut, Fane Fogoroși este la un pas de a ”contribui” și la retrogradarea din acest sezon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax