Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Declaraţia de avere a lui Teodor Atanasiu, rătăcită în Camera Deputaţilor

Publicat

Deputatul Teodor Atanasiu îşi susţine afirmaţiile conform cărora declaraţia sa de avere a fost completată în termen şi nu îşi explică de ce aceasta nu este încă publică pe site-ul Camerei Deputaţilor. În sprijinul afirmaţiilor sale, Teodor Atanasiu a prezentat reporterilor Alba24 numărul de înregistrare şi data la care acesta a primit confirmarea că declaraţia sa de avere a ajuns la Camera Deputaţilor: „Mi-am depus, personal, atât declaraţia de avere, cât şi cea de interese, în termenul stabilit de lege, cu numărul de înregistrare 243, din data de 2 noiembrie 2010. Responsabilitatea pentru actualizarea datelor revine secretarului general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, care are în atribuţii şi gestionarea corespunzătoare, la zi, a site-ului www.cdep.ro, iar de buna funcţionare a Camerei Deputatilor răspunde preşedintele Camerei,  doamna Roberta Anastase”.

Contactati telefonic, reprezentanţii Direcţiei pentru Relaţii Publice şi Protocol din cadrul Camerei Deputaţilor sunt de părere că, probabil, vinovaţi de faptul că declaraţia de avere a deputatului Teodor Atanasiu nu este de găsit sunt cei care se ocupă de introducerea materialelor în site. Aceştia au specificat că, pentru a fi publicate materialele, trebuie anterior scanate, iar această procedură durează destul de mult timp. Reprezentanţii Camerei Deputaţilor au asigurat că vor verifica ce s-a întâmplat  cu declaraţia de avere a deputatului de Alba.

Puteţi citi articolul despre declaraţia de avere a lui Teodor Atanasiu, dar şi a celorlalţi deputaţi de Alba, AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax