Connect with us
Publicitate

CUGIR

Fabrica de Arme din Cugir, păzită de o firmă privată de securitate din București. Contract de peste 500.000 de lei pe an

Publicat

arme cugir

Fabrica de Arme din Cugir va plăti, în următoarele 12 luni, peste 500.000 de lei unei firme de securitate din București, pentru paza și monitorizarea bunurilor societății. Este vorba despre SC Cameleon Security Services SRL, care a fost declarată câștigătoare cu suma de 42.278,5 lei pe lună, la care se adaugă TVA.

Potrivit documentelor fabricii, au fost primite două oferte, criteriul principal de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. ”Cameleon Security” a depus o ofertă financiară similară cu suma maximă prevăzută în fișa de date a achiziției: 507.342 de lei, plus TVA.

Pentru acești bani, firma din București va trebui să asigure permanent protecția și monitorizarea video a bunurilor societății și să fie capabilă să intervină în maxim 30 de minute, în cazul apariției unor probleme. Cameleon Security Services SRL va trebui să asigure patru posturi fixe de pază, dintre care unul înarmat, un post de patrulare de asemenea înarmat și un alt post la fiecare 8 ore.

Totodată, între Fabrica de Arme din Cugir și SC Cameleon Service SRL a fost semnat și un contract de confidențialitate, valabil 5 ani după încheirea contractului.

Fabrica de Arme din Cugir produce arme de infanterie, arme civile, puști cu lunetă, mitraliere și muniție.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax