Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fără permis și cu 0,90 mg/l alcool „la bord”, prins de polițiști la volanul unei mașini. Bărbat din Cluj, cu dosar penal în Alba

Publicat

etilotest

Un bărbat din județul Cluj s-a ales cu dosar penal în Alba după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis șifiind sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 decembrie 2019, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Moldovenești, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Măhăceni, comuna Unirea, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax