Connect with us
Publicitate

BLAJ

”Filmul” CRIMEI din Blaj: Necunoscut omorât în bătaie, de un minor și un tânăr din localitate. Suspecții, REȚINUȚI

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Doi tineri din Blaj, dintre care unul minor (în jur de 16 ani) și unul de 18 ani, sunt principalii suspecți în cazul crimei de sâmbătă spre duminică noaptea ce a avut loc în parcul Avram Iancu, din Blaj. 

Reporterii  alba24.ro, au mers pe ”urmele crimei” și au aflat pe surse, ce s-a întâmplat în noaptea de 5 spre 6 septembrie. 

Bărbatul omorât a ajuns în Blaj în jurul orei 00.00, după care a mers către parcul din localitate. Cei doi tineri, care ar fi plecat de la o petrecere ar fi mers după țigări și alcool.

În parcul din Blaj s-au intersectat cu bărbatul de 40 de ani, care până acum a rămas neindentificat. În urma unor discuții contradictorii, între cei trei a început o altercație.

CITEȘTE ȘI: Bărbat găsit cu urme de violență pe corp, la Blaj. A DECEDAT în drum spre spital. Mai multe persoane, duse la audieri

Mai exact, cei doi tineri l-ar fi lovit pe acesta până a căzut la pământ, iar după i-au aplicat mai multe lovituri. Potrivit unor surse medicale, bărbatul a avut în urma loviturilor primite, mai multe organe afectate ( pancreas, rinichi).

După ce l-au bătut, cei doi tineri s-au făcut nevăzuți.

Bărbatul ar fi fost descoperit, de un cetățean care se întorcea de la lucru, în jurul orei 2.00. Acesta a sunat la 112, iar când echipajul medical a ajuns la fața locului, bărbatul se afla deja în comă.

Potrivit surselor alba24.ro, acesta prezenta mai multe urme de violență pe tot corpul, însă NU avea tăieturi, sau plăgi prin înțepare.

Asupra sa nu au fost găsite documente, ci în bunzunare avea doar câteva chiștoace de țigări.

Se ia în calcul varianta ca cel decedat să fie un om al străzii venit dintr-un alt județ în Blaj.

Deoarece starea acestuia era foarte gravă s-a luat decizia că bărbatul să fie transferat la Târgu Mureș, însă pe drum a decedat, iar ambulanța s-a întors din drum.

Cei doi tineri au fost reținuți de oamenii legii, urmând ca în cursul zilei de luni, să fie propuși pentru o măsură preventivă.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax