Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Finalizare proiect “Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația județelor Sibiu și Alba”

Publicat

s

Proiectul “Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația județelor Sibiu și Alba”, cod MySMIS 125264, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat în judeţul Alba de către SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ALBA IULIA și are o valoare totală de 14.290.903,57 lei din care 10.003.632,53 lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.01.2014 – 31.10.2019.

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea infrastructurii sanitare, prin investiții în dotări necesare infrastructurii medicale, pentru a contribui la dezvoltarea operaționalității la nivel regional și local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate publică și îmbunătățind accesul la serviciile medicale de calitate.

Obiectivele specifice vizează: Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate.

Vezi AICI comunicatul (pdf).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax