Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șofer din Alba, implicat într-un accident rutier în județul Neamț. Impact între un TIR și o autoutilitară

Publicat

Un șofer din județul Alba a fost implicat într-un accident rutier miercuri, 22 iunie, în județul Neamț. În timp ce conducea un TIR din direcția Dochia – Piatra Neamț, acesta a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară. 

Potrivit IPJ Neamț, la data de 22 iunie, în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 156.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din județul Alba, conducea un TIR, din direcția Dochia-Piatra Neamț, ar fi intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă, de un bărbat, de 58 de ani, din Grumăzești.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a unui pasager de 14 de ani, ce se afla în primul vehicul.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, la ora 11:42, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în Dumbrava Rosie în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară ce transporta peleți în care se aflau trei persoane, una dintre acestea fiind un copil.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD cu medic.

Pompierii au fost anunțați ca șoferul era încarcerat, dar pana la sosirea forțelor acesta s-a autoevacuat.

Persoanele implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

foto: IPJ Neamț, ISU Neamț

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax