Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Studenții Universității din Alba Iulia au realizat o campanie de încurajare a comportamentului responsabil față de mediu

Publicat

studenti universitate

De  GivingTuesday, Universitatea „1 Decembrie 1918„ din Alba Iulia a ales să dăruiască  pentru o Planetă mai curată, mai frumoasă și mai sănătoasă, printr-o campanie amplă de conștientizare în rândul tinerilor desfășurată atât online, cât și offline.

Astfel, campania online a început în data de 27 noiembrie cu activități desfășurate pe pagina de Facebook a Facultății de Științe Economice, printre care și un concurs care a încurajat comportamentul responsabil față de mediu. Premiile au constat în produse realizate din materiale reciclabile și de folosință îndelungată.

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: Soldat pus să spele cu mopul asfaltul din fața tribunei oficiale, de 1 Decembrie, de la Alba Iulia

studenti universitate

Astăzi, de ziua GivingTuesday, în campusul UAB s-a desfășurat, în formatul offline, campania de conștientizare în rândul tinerilor menită să dezvolte cultura responsabilității față de mediul înconjurător.

În intervalul 10.00 – 12.00, peste o sută de studenți și cadre didactice au fost încurajate să lase mesaje despre ce aleg ei să facă pentru a proteja Planeta.

studenti universitate

Iar la final, cea mai mare parte dintre mesaje au fost postate pe un panou personalizat, pentru ca toată lumea să le poată vedea.

Citește și CAZ ȘOCANT în Alba: Fetiță, șantajată de un tânăr, cu poze indecente trimise pe Facebook

Deoarece GivingTuesday este despre generozitate! Suntem generoși pentru că ne dorim o lume mai bună. O lume mai bună trebuie să trăiască pe o planetă mai bună.

Pământul este casa noastră. Apele potolesc setea noastră. Pădurile sunt plămânii noștri, iar florile sunt bucuria sufletelor noastre.

studenti universitate

Planeta este generoasă cu noi, iar noi trebuie să îi recompensăm generozitatea dăruindu-i mai multă atenție și promovând cultura responsabilității și a respectului față de tot ce ne înconjoară prin educație, fie ea formală sau non-formală.

sursă foto: Facultatea de Științe Economice, UAB – Facebook 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax