Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ISU Alba: Recomandări de Revelion 2021 pentru cetățeni. Ce trebuie să facă pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite

Publicat

A început numărătoarea inversă până la noaptea dintre ani. Cu acestă ocazie, pompierii din Alba au transmis câteva recomandări pentru cetățeni:

  • NU neglijați respectarea măsurilor pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus!
  • NU permiteți copiilor jocul cu petarde și artificii!

„Dacă respectați cele două reguli simple, veți intra sănătoși în noul an!

Mai sunt câteva ore și ne întâmpină unul dintre cele mai așteptate evenimente de peste an, Revelionul! Este important să sărbătorim acasă, în familie, pentru a ne proteja pe noi și pe toți cei din jur. Respectați în continuare măsurile necesare pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, evitați vizitele, purtați mască, păstrați distanța fizică și puneți în practică regulile de igienă personală.

De asemenea, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, este important să conștientizați pericolul utilizării necorespunzătoare a mijloacelor pirotehnice. Nu puține au fost situațiile când pompierii au acționat pentru stingerea incendiilor sau pentru acordarea asistenței medicale de urgență persoanelor rănite în urma utilizării mijloacelor pirotehnice.

Reamintim cetăţenilor că pot folosi doar materialele pirotehnice din categoria celor admise la comercializare și care prezintă un pericol redus pentru utilizatori. Chiar și pentru materialele cu nivel de risc foarte scăzut, utilizarea de către copiii nu este indicată și poate fi periculoasă.

Pentru prevenirea incidentelor ce pot fi generate de folosirea necorespunzătoare, nu utilizați artificiile în încăperi și spații închise, balcoane, holuri de bloc și pe terase. De asemenea, materialele pirotehnice nu trebuie aruncate în foc sau depozitate în vecinătatea surselor de încălzire.

Ne dorim să ne bucurăm împreună de această zi, fără evenimente care să vă pună viața în pericol!”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax