Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV. Amenințarea Elenei Udrea, alegerea riscantă a lui Oprea și rolul lui Dragnea de prim-sforar

Publicat

rares bogdan În această seară, la „Analiza de Joi”, Rareş Bogdan şi Iosif Boda aduc, în faţa pasionaţilor de jocuri din subteranele puterii, noi dovezi ale restartării scenei politice în doar zece zile. Veţi afla în ochii cui a privit Elena Udrea când a anunţat dosare fulminante împotriva unor politicieni de top, de ce a riscat Gabriel Oprea să-şi lege destinul de PSD refuzând să demisioneze şi de ce îi poate mătura Liviu Dragnea din prim-plan pe numărul 1 şi numărul 2 din Guvernul României.

Iar de la ora 22.00, Rareş Bogdan vă aşteaptă cu un invitat-surpriză despre care dezvăluie doar atât: Caracatița UTI-Primăria Generală/ Jaful cu dedicație de la Transelectrica/ Oprescu mutat la domiciliu. Câte 10 minute pentru fiecare dosar.

Nu ratați, la 22.30, reîntâlnirea cu unul dintre cei mai influenţi români din lume, deşi se ocupă de Cultură: Constantin Chiriac, preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

O ediţie de colecție obligatorie pentru a-l asculta pe un român care face parte din clubul select al celor care decid numele Capitalei Culturale Europene.

Omul care a pus România  pe harta celor mai valoroase evenimente culturale mondiale vorbeşte despre renașterea prin gândire și simțire, despre țara eternă și acul de cojocul tăvălugului imposturii. Nu rataţi reţeta succesului naţional: pasiune, iubire si credinţă că România nu moare și nu se predă.

Numai astă-seară la „Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV și Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax