Connect with us
Publicitate

POLITICA

Liberalii din Alba vor participa la întrunirile PNL de la finalul lunii august organizate în stațiunea Mamaia

Publicat

Liberalii din Alba se întâlnesc, la sfârşitul lunii august şi înaintea sesiunii parlamentare de toamnă, pe litoral, la Mamaia, unde au loc mai multe şedinţe importante. Este vorba despre întrunirile Delegaţiei Permanente şi Biroului Politic Naţional ale PNL, Delegaţia Permanentă a Organizaţiei de Femei a PNL şi Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, ce au loc în perioada 29 august – 1 septembrie, la Mamaia.

La şedinţele Delegaţiei Permanente şi Biroului Politic Naţional ale PNL, între 29 şi 30 august, președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, deputații liberali Dan Coriolan Simedru și Călin Potor, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman și vicepreședinte PNL Alba, Simion Crețu vor discuta despre situaţia primarilor şi a şefilor de Consilii Judeţene aflaţi, conform ANI, în situaţie de incompatibilitate, disensiuni în cadrul USL în teritoriu, data referendumului pentru modificarea Constituţiei (o propunere fiind ca acesta să fie organizat cu odată cu alegerile prezidenţiale din 2014) şi introducerea de noi taxe de către Guvern începând cu toamna acestui an.

În 30 august, tot în stațiunea Mamaia, este programată Delegaţia Permanentă a Organizaţiei de Femei a PNL. La eveniment va participa și președinta OFL Alba, Elena Ignat, aceasta fiind și vicepreședinta OFL la nivel național.

Totodată, tinerii liberali din Alba, au fost invitați să participe, în perioada 30 august – 1 septembrie, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, programată să se desfăşoare tot la Mamaia şi la care ar urma să fie prezenţi ambii copreședinți ai USL, Crin Antonescu și Victor Ponta. Un moment important în cadrul Școlii de Vară îl va constitui acțiunea „Crin pentru tineri”, care va avea ca participanți între 2000 și 2500 de tineri (membrii sau simpatizanți ai PNL). Evenimentul este programat pentru ziua de sâmbătă, 31 august, de la ora 12.00, cel mai probabil la Sala Sporturilor din Constanța, iar în cadrul său Crin Antonescu va fi prezentat drept candidat pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax