Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Pană de curent în mai multe zone din Alba Iulia. Reprezentanții Electrica nu au putut fi contactați pentru explicații

Publicat

sediu-electrica

O nouă pană majoră de curent a paralizat o mare parte din Municipiul Alba Iulia, vineri, în jurul orei 12.30. Potrivit surselor alba24.ro, curentul a căzut în zona Centru, în Cetate și în zona Alba Mall.

Momentan reprezentanții Electrica Alba Iulia nu pot fi contactați pentru a oferi explicații.

UPDATE: 13.50: Potrivit directorului Marius Ceteraș s-a revenit la schema normală de alimentare a Municipiului Alba Iulia. Mai mult de atât, avaria a afectat temporar și localitățile din zona Zlatna și Baia de Arieș.

UPDATE 13.18: După publicarea știrii, Marius Ceteraș, directorul SDEE Alba, a declarat că din primele informații pe care le deține este o avarie la stația de transformare Alba Iulia care aparține de Transelectrica SA.”Momentan încercăm să preluam cât mai mulți consumatori din alte surse de alimentare”, a declarat Marius Ceteraș.

În ultima vreme se înregistrează aproape lunar căderi de curent în Alba Iulia, iar defecțiunile durează în jur de o ora, timp în care activitatea instituțiilor publice dar și a privaților este afectată.

 

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax