Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru decese cauzate de COVID-19 în Alba. Două femei și doi bărbați au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost raportate alte patru decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre două femei și doi bărbați care au fost răpuși de virus. În total de la începutul pandemiei, în județul Alba, s-au înregistrat 129 de decese cauzate de coronavirus. 

Femeie, 50 de ani din Blaj, internată în spital pe 23 octombrie, confirmată cu coronavirus pe 24 și transferată pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba în data de 25 octombrie, zi în care a și decedat: stop cardiorespirator, bronhopneumonie cu coronavirus, insuficiență respiratorie acută. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat, 77 de ani din Cugir, internat pe 18 octombrie, confirmat cu COVID-19 pe 19 octombrie, a decedat pe 26 octombrie: stop cardiac, insuficiență respiratorie acută, infecție coronavirală.  Avea multiple afecțiuni.

Bărbat, 70 de ani din Sebeș, confirmat cu COVID-19 și internat pe 19 octombrie la Aiud. Decedat pe 26 octombrie: stop cardiorespirator, pneumonie bilaterală,  insuficiență respiratorie. Avea comorbidități.

Femeie, 60 de ani, Gârda de Sus, confirmată cu coronavirus pe 13 octombrie, decedată pe 26 octombrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie severhă, bronhopneumonie, insuficiență multiplă de organe. Avea diabet zaharat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax