Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL reclamă nereguli la o secţie de votare din Arieşeni. Preşedinta a fost acuzată că face campanie

Publicat

Printre primele sesizări legate de referendum, trimise către Biroul Electoral Judeţean Alba, se află şi una a reprezentanţilor PNL. Aceştia au reclamat faptul că preşedinta secţiei nr. 192 din comuna Arieşeni, Alina Pantea nu-şi respectă atribuţiile funcţiei, spunând că aceasta se implică prea mult în campania electorală şi face presiuni asupra electoratului, spunându-le cetăţenilor să nu voteze.

PNL  Alba susţine că preşedinta secţiei de votare de la Arieşeni, Alina Pantea îndeamnă cetăţenii care se prezintă la urne, să nu voteze. Aceştia mai susţin că Alina Pantea este fiica lui Gheorghe Pantea, fost candidat al Partidului Democrat Liberal pentru funcţia de primar al comunei Arieşeni, pentru alegerile locale din data de 10 iunie.

Biroul Electoral Judeţean Alba a  luat măsuri şi a tranmis un avertisment preşedintei acestei secţii de votare. Dacă nu îşi schimbă comportamentul, va fi înlocuită din funcţie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax