Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria comunei Săliștea va fi închisă miercuri, după ce o angajată a fost depistată cu COVID. Tot personalul va fi testat

Publicat

Primăria comunei Săliștea, județul Alba, va fi închisă miercuri pentru dezinfectare, după ce o angajată a fost depistată cu noul coronavirus. 

Testul acesteia a fost pozitiv, iar conducerea instituției a luat decizia de a dezinfecta clădirea și a anunțat că toți angajații vor fi testatați. 

Anunțul a fost făcut pe Facebook, marți seară, pe contul instituției:

”Datorită faptului că una dintre colegele noastre a fost testată pozitiv cu COVID -19, de mâine 30 septembrie 2020, sediul primăriei Săliștea se închide ptr dezinfectare și toți angajați vor fi testați. Primar Aurel Emil Stănilă”.

La începutul epidemiei, comuna a mai trecut printr-un focar. Primarul Aurel Emil Stănilă s-a remarcat și atunci prin transparență și prin modul în care a gestionat situația.

”Mă văd obligat să clarific câteva lucruri legate de cazurile de coronavirus confirmate în com. Săliștea și mai exact în Săliștea Deal, care au ajuns la 5. Indiferent de amenințările pe care le-am primit telefonic de la unii cetățeni sau telefoanele date la Prefectură sau mai știu eu pe unde, să fie clar, când este vorba de sănătatea locuitorilor comunei nu cedez nici un pas, nu mă las șantajat de nimeni și fac tot ce-mi stă în putere să evit o contaminare în masă” a scris atunci pe Facebook primarul, în contextul în care mai mulți cetățeni au refuzat testarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax