Connect with us
Publicitate

AIUD

„Prinţesa hoţilor” a ajuns la Penitenciarul Aiud. Tânăra din Alba Iulia continuă pedeapsa de 8 ani închisoare

Publicat

Penitenciarul Aiud

O tânără din Alba Iulia, cunoscută drept „prinţesa hoţilor”, având în vedere numărul însemnat de furturi „la activ” a ajuns din nou la închisoare. Judecătoria Gehrla a dispus continuarea pedepsei de 8 ani după gratii, iniţial întreruptă, pentru că femeia era însărcinată.

La  data de 30 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, au identificat-o şi reţinut pe o tânără de 30 de ani, din municipiu, posesoare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânăra fusese condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate de 8 ani închisoare, pentru furt calificat şi se afla în întreruperea executării pedepsei, transmite IPJ Alba.

Judecătoria Gherla a emis, la data de 8 ianuarie, o sentinţă penală prin care a dispus continuarea executării pedepsei de 8 ani închisoare.

Condamnata a fost depusă în Penitenciarul Aiud.

Cel mai recent, în ianuarie, Claudia Ciurar a fost reţinută de poliţiştii din Alba Iulia după ce a comis, în aceeaşi zi, două furturi cu un prejudiciu total de aproape 10.000 de lei. Întâi, femeia a furat niște cizme, după care i-a furat borseta cu bani și acte, unui bărbat cu care a făcut sex pe centura ocolitoare a municipiului Alba Iulia, în apropierea unei benzinării.

Tânăra a fost condamnată anul trecut de Judecătoria Gherla. Doar în a doua jumătate a anului 2016, avea 11 furturi comise, majoritatea din locuinţe sau sedii. După ce a ieşit din închisoare, a furat din nou.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax