Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-a stins din viață căpitanul Ioan Fekete, ultimul veteran de război din comuna Ciugud. Mesajul primarului Gheorghe Damian

Publicat

Căpitanul Ioan Fekete, ultimul veteran de război din comuna Ciugud, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut joi seara, de primarul Gheorghe Damian. 

„Cu regret și cu durere în suflet, vă anunț că s-a stins din viață domnul căpitan Ioan Fekete, ultimul veteran de război din comuna Ciugud. Un om cu o viață care și-ar putea găsi cu ușurință locul între coperțile unei cărți.

A trecut la Domnul în liniște și cu seninătate, așa cum și-a trăit ultimii ani din viață.

Cred că sunt mulți cei care își amintesc chipul senin al acestui om și poveștile din războiul care i-a brăzdat adânc sufletul. De astăzi, noi toți vom continua să îi păstrăm un loc de cinste în memoria și inimile noastre.

În numele comunității din Ciugud, transmit condoleanțe familiei îndoliate și le suntem alături în aceste momente dureroase.

Un ultim salut și ne înclinăm cu respect, domnule căpitan Ioan Fekete!

Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris primarul Gheorghe Damian, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax