Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Soții din Blaj, proxeneți pentru propriii copii, au fost trimiși în judecată la Tribunalul Alba

Publicat

judecart

Cei doi soți din Blaj acuzați de DIICOT Alba Iulia de incest și viol, după ce și-au obligat copiii să întrețină relații sexuale cu străini contra unor sume de bani, au fost trimiși în judecată la Tribunalul Alba. Primul termen a fost stabilit pentru 25 iunie. Gheorghe și Maria Voina se află în arest preventiv din luna aprilie.

Soţii Gheorghe şi Maria Voina, din Blaj, arestaţi preventiv pentru trafic de minori, viol şi incest, după ce oamenii legii au descoperit că-şi abuzau sexual copiii minori şi îi obligau să practice cerşetoria rămân după gratii. Curtea de Apel Alba Iulia le-a respins recursul şi a menţinut decizia de arestare preventivă. Din motivarea judecătorilor în luarea acestei decizii, rezultă că oamenii legii au apreciat că inculpaţii reprezintă un pericol social şi trebuie privaţi de libertate.

Aceştia îşi obligau cei trei copii minori pe care îi aveau în îngrijire să cerşească, iar, în cazul în care nu se întorceau acasă cu bani, îi pasau la diferite persoane, pentru a întreţine raporturi sexuale contra unor sume cuprinse între 30 şi 50 de lei, pe care îi aduceau părinţilor. Copiii erau bătuţi şi abuzaţi chiar de propriii părinţi.

În fapt, se reţine că inculpaţii, soţ şi soţie, obţineau zilnic sume de bani, din exploatarea sexuală sau prin obligarea la practicarea cerşetoriei  a celor patru copii ai familiei, dintre care 3 minori, cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani.

Minorii erau obligaţi să cerşească în municipiile Alba Iulia şi Blaj, fiind supuşi unor suferinţe fizice, în situaţia în care nu reuşeau să predea inculpaţilor sumele de bani  pretinse.

În sarcina inculpatului Gheorghe Voina se mai reţine că a întreţinut, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa, raporturi sexuale cu fiicele sale, dintre care una minoră, în vârstă de 13 ani. Minora era obligată şi să practice prostituţia şi să predea inculpaţilor sumele de bani obţinute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. The End Is Wen You Die

    miercuri, 30.05.2012 at 12:29

    Ar trebui bicuiti si pus sare. Puscaria este mult prea simpla pentru ei. Nici macar bataile si injosirile de care vor avea aprte acolo nu sunt indeajuns. Deci sa fi tu pedofil si nebun la cap sa doresti sa ai relatii cu un copil, am mai auzit, sa violezi, ho toata ziua, dar sa iti violezi toti 4 copii minori si sa ii obligi sa aiba relatii sexuale cu altii? Nici macar suferinta nu este un act care sa li se aplice lor caci ei nici macar sa sufere nu merita atat sunt de injositi, incat ar merita sa fie inchisi intr-o camera alba si sa li se ia toate simturile pt tot restul vietii lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax