Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul din județul Mureș, reţinut de poliţişti pentru mai multe furturi, va fi cercetat în stare de arest preventiv

Publicat

arestat_catuse Tânărul din judeţul Mureş, reţinut de poliţişti pentru mai multe furturi şi tentative de furt, comise pe raza municipiului Alba Iulia, va fi cercetat în stare de arest preventiv. Acesta a fost prins după ce a sustras bunuri dintr-un garaj.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au prezentat, marți, pe R.F.T., de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, cercetat pentru comiterea unui număr de 13 furturi şi tentative de furt, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul a promovat propunerea poliţiştilor în faţa instanţei de judecată, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, a dispus arestarea sa, pe numele tânărului fiind emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 13 marti 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe R.F.T., de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 200 de lei.

În 25 ianuarie, seara, a forţat încuietoarea unui garaj, iar din interior a sustras mai multe bunuri ( scule, obiecte decorative etc).

Acesta mai este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia şi pentru alte furturi şi tentative de furt, comise de la începutul anului 2017, pe raza municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax