Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei decese cauzate de COVID-19 în Alba. Doi bărbați și o femeie cu multiple afecțiuni răpuși de virus

Publicat

Încă trei decese cauzate de COVID-19 au fost înregistrate în județul Alba. Este vorba despre doi bărbați și o femeie din Alba Iulia și Sebeș. În total de la începutul pandemiei 115 persoane au decedat din cauza virusului. 

Bărbat, 78 de ani din Sebeș, confirmat cu coronavirus în 15 octombrie și internat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. A decedat pe 21 octombrie: stop cardiorespirator, bronhopenumonie SARS COV 2, insuficiență respiratorie acută. Avea multiple afecțiuni.

Bărbat, 62 de ani, Alba Iulia, confirmat cu COVID-19 pe 8 octombrie, internat la Blaj, apoi internat pe secția ATI a Spitalului din Alba Iulia. A decedat pe 22 octombrie: stop cardiorespirator, bronhopenumonie SARS COV 2, infecție SARS COV 2. Avea multiple afecțiuni.

Femeie, 70 de ani din Alba Iulia, confirmată pe 15 octombrie cu coronavirus, internată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. A decedat în 22 octombrie: stop cardiorespirator, penumonie acutăbilaterală cu SARS COV 2, insuficiență respiratorie acută severă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax