Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trei fetițe, BĂTUTE cu BICIUL, de tatăl lor. Agresorul, un bărbat din comuna Stremț, ARESTAT preventiv

Publicat

catuse

Un bărbat din comuna Stremț care și-a bătut cele trei fiice minore a fost reținut de poliție. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Alba, luni, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din Geoagiu de Sus, comuna Stremț, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ȘOCANTE: Fetițe din Alba, bătute cu biciul de tatăl acestora. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Duminică seara, polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 și 11 ani, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

În urma primelor investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că, cele trei minore ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influența băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obținut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției și a fost audiat, iar ulterior, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Acesta să fie prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax