Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Deces suspect la Cugir. Un bătrân de 62 de ani, lovit şi găsit inconştient, a murit la spital

Publicat

Poliţiştii anchetează cazul unui bărbat de 62 de ani din Cugir, descoperit în stare de inconştienţă în locuinţa sa. Bătrânul a fost transportat de urgenţă la spital, unde a decedat. Pe corpul victimei au fost descoperite urme de violenţă.

Poliţia a fost sesizată despre acest caz printr-un apel la 112 efectuat, se pare, de către o cunoştinţă a bătrânului. Victima a fost găsită în stare de inconştieţă în propria casă şi a fost dusă de urgenţă la spitalul din Cugir. De acolo, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a decedat. Bărbatul prezenta urme de violenţă la nivelul feţei, medicii urmând să stabilească, după necropsie, dacă aceste lovituri au fost cauzatoare de moarte.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au demarat ancheta.

Vă prezentăm comunicatul emis de IPJ Alba:

„La data de 18.10.2011 ora 11,00, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat din Cugir a fost găsit căzut în locuinţa sa.
Având în vedere sesizarea, la fata locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că N.I., în vârstă de 62 de ani, din Cugir, era în stare de inconştienţă, prezentând multiple leziuni în zona feţei.
Acesta a fost transportat de către un echipaj al ambulanţei, la Spitalul Orăşenesc Cugir, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Alba, unde, ca urmare a leziunilor suferite, a decedat.
O echipă operativă, sub coordonarea procurorului, efectuează cercetarea la fata locului, iar în urma concluziilor formulate de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Alba şi a probelor obţinute cu ocazia cercetării, se va stabili încadrarea juridică a faptei.

De asemenea, în cauză au fost dispuse măsurile necesare pentru identificarea autorilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei. Cercetările sunt continuate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax