Connect with us
Publicitate

POLITICA

USL Alba finalizează listele candidaţilor la comune pentru următoarele alegeri. Teodor Atanasiu cere urgentarea stabilirii datei la care vor avea loc localele

Publicat

Conducerea USL Alba cere reprezentanţilor Puterii să urgenteze stabilirea datei la care vor avea loc alegerile locale şi parlamentare din acest an. Potrivit preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu, surse din PDL suţin că alegerile locale se vor desfăşura cel mai probabil în 1o iunie, dar deocamdată această dată nu a fost confirmată printr-un act normativ în acest sens. Între timp, USL-iştii finalizează listele candidaţilor în cele 78 de localităţi din Alba, pentru următoarele alegeri.

„În continuare doar bănuim că acesta este an electoral în România şi că vor avea loc alegeri locale şi parlamentare, deşi nici un act normativ nu a stabilit nicio dată pentru niciuna dintre cele două alegeri. Sperăm ca cei care conduc acum România să înţeleagă că data alegerilor este foarte importantă atât pentru cei care intră în competiţia electorală, cât şi pentru cei care trebuie să voteze. Să nu uităm că alegătorii sunt legaţi de această dată cu votul lor, de localitatea în care au domiciliul. La locale nu au voie să voteze decât în localitatea de domiciliu, iar la parlamentare doar în colegiul în care au domiciliul. Solicităm să stabilească cât mai devreme posibil data alegerilor”, a declarat Atanasiu.

Potrivit deputatului, listele candidaţilor la comune din Alba sunt aproape finalizate. Doar la 10 dintre cele 78 de localităţi se mai aşteaptă rezultatele sondajelor, iar o lista va fi făcută publică săptămâna viitoare, cel mai probabil, în cadrul unei şedinţe comune PNL-PSD. Vineri seara, conducerea USL se va întâlni din nou la discuţii în cadrul unei şedinţe în care se vor trece în revistă candidaţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax