Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vaccinul Johnson & Johnson a fost aprobat pentru doza de rapel. Detalii de la Agenția Europeană a Medicamentului

Publicat

Agenția Europeană a Medicamentului recomandă utilizarea vaccinului anti-COVID produs de Johnson & Johnson pentru doza de rapel, a anunțat France Info, care citează un comunicat de presă al instituției comunitare.

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a anunțat miercuri că vaccinul Janssen, produs de Johnson & Johnson, poate fi utilizat pentru dozele de rapel la cel puțin două luni de la prima doză.

Vezi și Condițiile de intrare în România pentru vaccinați și nevaccinați. Cine intră în carantină. Completarea PLF, obligatorie

Recomandarea vizează doar persoanele de peste 18 ani.

„Recomandarea apare ca urmare a dovezilor potrivit cărora o doză de vaccin Janssen administrată adulților la două luni după prima doză a antrenat o creștere a anticorpilor împotriva SARS CoV-2”, a anunțat EMA.

Este vorba despre cel de al treilea vaccin, după Pfizer/BioNTech și Moderna, care este aprobat în Europa pentru utilizarea la efectuarea rapelului în cazul adulților.

sursă: Mediafax

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax