Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Valentin Alexandru Jucan a demisionat din PDL Alba. Este noul membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului

Publicat

PDL Alba a rămas, începând de vineri, fără un reprezentant al partidului. Este vorba despre Valentin Alexandru Jucan, cel care a fost numit recent secretar de stat, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului.

„Am venit să îmi depun demisia. Va trebui să renunţ la relaţiile de colegialitate, dar nu voi renunţa la cele de prietenie şi de respect, mai ales faţă de colegii din PDL. Am fost învestit cu încredere de către Parlamentul României în funcţia de secretat de stat, membru în CNA. Cea mai bună decizie este aceea de a separa în totalitate tot ceea ce înseamnă politică, tot ceea ce nu este compatibil cu legea, de principiile care stau la baza funcţionării CNA. Munca pe care o am într-un mandat de 6 ani o voi face cu corectitudine, va trebui să mă adaptez şi să mă ridic la înălţimea valorilor care sunt în CNA. Voi face tot posibilul să fiu un membru corect”, a declarat Jucan, la Alba Iulia.

Comisiile de cultură au fost convocate de Birourile permanente reunite ale Parlamentului pentru a desemna doi membri în CNA pe posturile vacante, a declarat preşedintele Comisiei de Cultură a Camerei Deputaţilor, Raluca Turcan, transmite Mediafax.

La şedinţa comisiilor au participat zece deputaţi din totalul celor 19 membri ai Comisiei de Cultură a Camerei Deputaţilor şi cinci senatori din totalul celor 11 parlamentari ai Comisiei de cultură a Senatului. Cei prezenţi au decis, în unanimitate, să îi avizeze pentru CNA pe Lorand Turos şi Valentin Alexandru Jucan, propunerile aparţinând Senatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax