Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Ludovic Orban, candidat la șefia PNL, în campanie la Alba. Spune că organizația lui Hava este „filiala fanion” a Partidului Național Liberal

Publicat


ludovic orban Ludovic Orban a fost prezent joi la Alba Iulia, pentru a-și promova candidatura la președinția partidului, în contextul congresului PNL din 17 iunie. S-a întâlnit cu toți președinții filialelor, primarii, viceprimari, consilieri județeni ai județului Alba. Acesta spune că organizația din Alba este „filiala fanion” a Partidului Național Liberal. 

Prezent la Alba Iulia pentru a-și promova candidatura la funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban declarat că este necesară o schimbare la față a a PNL și trebuie scoși în față oamenii de calitate.

„Candidez pentru a garanta unitatea și coeziunea PNL, pentru a transforma în bine partidul, pentru a-l ajuta să redevină principala forță politică din România (…) Trebuie să redevenim partidul care reprezintă partea activă, cinstită a societății, oamenii care trăiesc pe propriile picioare. PNL trebuie să redevină un partid al proprietarilor, al întreprinzătorilor, al oamenilor care mișcă lucrurile înainte. Trebuie să revenim la ceea ce înseamnă valorile de bază care au fundamentat toate politicile care au dus la toate societățile dezvoltate din Europa”m spune Ludovic Ordan.

Orban a mai spus că nu îi este frică de competiție și că oricine își dorește să candideze este binevenit.

„Eu sunt în competiție cu mine însumi. Orice coleg care intră în competiție este binevenit, este normal și firesc ca într-un partid politic democratic să existe mai mulți oameni care au ca obiectiv să candideze pentru o funcție sau alta. În ceea ce mă privește, voi face o campanie pozitivă, marcată de fair-play, în care nu voi ataca, nu voi spune niciun cuvânt rău despre competitorii mei, eu mă voi referi strict la ceea ce vreau să fac eu pentru Partidul Național Liberal”, susţine Orban.

Referitor la o posibilă înscriere a lui Dacian Cioloș în PNL, Orban spune că fostul premier nu a făcut nimic pentru partid, dar PNL l-a sprijinit în toate funcțiile publice.

„Cred că ar mai trebui să întoarcă ceva și domnul Dacian Cioloș dacă ține într-adevăr la partid și dacă ține cont că PNL l-a sprijinit de-a lungul carierei, e un lucru care trebuie luat în considerare”, a declarat Orban.

Acesta a mai spus că Cioloș trebuie să se decidă asupra a ceea ce va face și că orice om care respectă statutul partidului este bine primit, inclusiv fostul premier.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax