Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un nou protest împotriva Guvernului și PSD la Alba Iulia. Zeci de persoane din nou în stradă

Publicat

Un nou protest împotriva PSD-ului a avut loc joi la Alba Iulia. Câteva zeci de persoane s-au adunat în centrul oraşului unde și-au spus ofurile legate de guverarea PSD. „Mesajul meu pentru PSD este să le fie rușine”, PSD-ul ar trebui să se reorienteze și să plece de la guvernare. Sunt jurist și logica juridică asta îmi spune”, sunt câteva din mesajele transmise de protestatari. 

Un comunicat a ajuns joi pe adresa redacțieie prin care protestatarii din Alba Iulia anunțau asfel de manifestări în fiecare zi timp de o lună

„Schimbarilor legilor justitie și a interesului arătat de către participanți la continuarea acestora, grupul #Rezist Alba a decis continuarea acestora. Motivul principal pentru care s-a luat această decizie este faptul că deși la nivel național au iesit în strada zeci de mii de oameni, conducerea guvernului și parlamentul Romaniei a decis sa ignore voința poporului” au transmis aceștia.

Dupa începerea protestului s-a plecat în marș spre sediul PSD Alba, care o sa fie pichetat timp de 30 de minute, apoi se va continua marșul spre cartierul Cetate cu întoarcere la Prefectura Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax