Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un tânăr din Cluj a fost împușcat în picior de polițiști, după o altercație

Publicat

Un tânăr din Huedin a fost împuşcat, duminică, în picior, de poliţişti şi a pierdut mult sânge. El a fost transportat la UPU Cluj. 

Tânărul ar fi vrut să ia arma unuia dintre polițiști și ar fi fost avertizat înainte de a fi împușcat. 

Incidentul a avut loc în localitatea Săcuieu, duminică după-masă. Înainte de a fi împușcat, bărbatul ar fost avertizat că urmează să fie executat focul.

Deocamdată Poliția nu a prezentat informații despre caz, cel mai probabil, la nivelul inspectoratului județean fiind deschisă o anchetă.

Polițiștii de la Huedin ar fi intervenit la un apel 112 prin care era reclamată o presupusă infracțiune la regimul silvic. Agenții i-au oprit pe presupușii autori și i-au luat la întrebări. În acest timp și-a făcut apariția un verișor al celor opriți și conflictul a izbucnit.

Potrivit presei locale, bărbatul sosit ulterior ar fi devenit agresiv. La un moment dat, acesta s-ar fi repezit la arma unuia dintre polițiști, cu scopul de a o scoate din toc. În acel moment, un alt agent l-a avertizat pe bărbat că urmează să fie executat un foc în direcția sa.

Cum individul a continuat activitatea, agentul l-a împușcat în coapsa stângă. Înainte de asta, polițistul a tras două focuri de avertisment.

Potrivit martorilor oculari, citați de Cluj24.ro, tânărul ar fi fost împuşcat în picior de poliţişti şi a mers sângerând o bună bucată de drum, timp în care a avut şi un dialog cu un poliţist.

Ulterior, între poliţişti şi cei de faţă a avut loc o altercaţie, și, până la urmă, poliţiştii i-au acordat primul ajutor tânărului împuşcat, cu ajutorul unui garou.

A ajuns la spital cu o plagă împușcată superficială la nivelul coapsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vonica Maria

    marți, 06.06.2023 at 02:19

    Tânărul împușcat trebuie aspru pedepsit!!
    Nu este admis să atace un om al legii, mai ales că ei erau vinovați!
    Astăzi unii primesc tot felul de ajutoare pentru căldură, alocații mari pentru copiii și tot fură
    Noi am fost șapte frați, părinții noștri ne-au crescut, au muncit, n-au primit pomeni de la stat, n-au primit alocații pentru noi!
    Noi, proștii, mergem la servici. Din salariul brut cam 40% ni se reține, să aibă statul de unde le da ăstora ajutoare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax