Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte în primele zile din 2020. Temperaturi mai ridicate și va ninge doar în anumite zone

Publicat

sureanu

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni, până în 12 ianuarie, în regiuni din țară. În Transilvania, vremea va fi mai caldă decât de obicei pentru această perioadă, în câteva zile din prima lună a anului 2020.

În Transilvania, în majoritatea zilelor din intervalul de prognoză, valorile termice, deși cu ușoare variații, se vor situa în jurul celor climatologic specifice în această perioadă din an, cu maxime de 0-2 grade și minime de -8…-4 grade, în medie. Potrivit meteorologilor, ultimele zile din acest an vin cu temperaturi mai ridicate decât cele normale, în toată țara.

Vezi și IDEI pentru MASA de REVELION 2020. Preparate speciale pentru meniul festiv din noaptea de ANUL NOU

În perioada Revelionului 2020, maximele vor depăși 10 grade Celsius. Ninsori sunt anunțate doar în zonele montane. Vremea caldă se va menține și în prima săptămână din 2020. Temperaturi diurne ușor mai ridicate vor fi posibile în jurul datei de 4 ianuarie și din nou în perioada 8 -10 ianuarie. 

În prima săptămână a intervalului de referință, regimul pluviometric va fi deficitar, apoi probabilitatea pentru precipitații va mai crește, în special în ultimele zile.  

La munte, zilele de 31 decembrie, 3 și 4 ianuarie vor fi caracterizate de un regim termic diurn peste cel normal al perioadei din an, cu maxime diurne ce vor atinge și valori pozitive în masivele vestice, dar și la altitudini de sub 1.400 m în restul zonei montane.

Vezi MESAJE DE ANUL NOU 2020 * URĂRI de ANUL NOU 2020 * SMS cu FELICITĂRI pentru 2020 * MESAJE frumoase de REVELION  2020

În celelalte zile din interval, temperaturile maxime se vor situa în jurul celor climatologic specifice perioadei din an și vor fi, în medie, de -5…-2 grade.

Minimele nocturne, în general apropiate de normal, se vor situa într-un ecart mediu de -10…-5 grade.   

Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere începând din data de 6 ianuarie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax