Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

4 noiembrie: TOPUL FIRMELOR din ALBA, prezentat de Camera de Comerț și Industrie Alba. Cele mai bune afaceri din judeţ

Publicat

trofee topul firmelor 2013 oct 2014 alba iulia Un reper pentru mediul de afaceri, clasamentul celor mai competitive firme din județul Alba va fi prezentat de Camera de Comerț și Industrie Alba, miercuri, 4 noiembrie. Topul Județean al Firmelor, ediția XXII-a, cuprinde peste 1200 de companii, pe şase domenii majore de activitate.

“Ca în orice alt domeniu, și în sectorul economic, performanța trebuie recunoscută.  Este un top transparent și corect, realizat în conformitate cu legea, pe baza unei metodologii complexe. Această ediție a clasamentului bussiness include 1251 de operatori economici, care s-au situat pe primele locuri la nivelul județului Alba, în cele şase domenii majore de activitate, respectiv: cercetare, dezvoltare şi high-tech (43), industrie (325); agricultură, pescuit, piscicultură (123); construcţii (100); servicii (342); comerţ-turism (318). Anul acesta vor fi premiati 666 de agenti economici, locurile I-III, vor fi înânate 113 distincţii şi 75 de trofee de excelenţă”, a declarat Corneliu Orzea, președintele CCI Alba.

Camera de Comerț și Industrie este singura entitate, abilitată prin lege să organizeze Topul Firmelor. Ajuns la editia a XXII-a, “Topul Firmelor 2014” reprezintă nu doar o obligație ce revine Sistemului Cameral, conform legii, dar și o sărbătoare a celor mai reprezentative societăți comerciale la nivel județean, transmit organizatorii.

În cadrul evenimentului de pe data de 4 noiembrie, de la Alba Mall – Sala BallRoom, va fi lansat catalogul „Topul Firmelor, ediţia 2014”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele celor peste 1200 de companii, clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax