Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concerte susținute de elevii Liceului de Arte Plastice din Alba Iulia în cea de-a doua zi a Sărbătorii Muzicii

Publicat

elevi

Cea de-a doua zi Sărbătorii Muzicii a adus pe scenă și tineri talentați din orașul nostru. Elevii de la Liceul de Arte din Alba Iulia au urcat sâmbătă seara pe scena amplasată în Piața Cetății, pentru a oferi publicului un recital interesant și inedit.

Începând cu ora 19.00, tinerii talentații de la Liceul de Arte Plastice din Alba Iulia au fost prezenți în Piața Cetății pentru a oferi un spectacol de muzică ușoară. Paul Tomuș, Miruna Bianu, Cosmin Buzgure sau Cristian Alexievici sunt doar o mică parte dintre cei care au fost prezeți pe scenă.

Cu toată că nu au avut un public numeros, elevii nu s-au descurajat și au cântat mai bine de o oră. Alături de aceștia a fost prezentă și Laura Orian, de la 7th Flower, care, alături de DJ Badea Funk, va concerta în cea de-a treia zi a Sărbătorii Muzicii.

Repertoriul elevilor de la Liceul de Arte a fost format din melodii internaționale pe care aceștia le-au interpretat live.

De la ora 21.00, sărbătoarea continuă cu spectacol de cabaret. Reprezentaţia invită la o incursiune în show-ul parisian: cântec, balet, pantomima, comedie, o extraordinară desfăşurare de costume îndrazneţe şi epatante. Cu alte cuvinte, o derulare impresionantă de forţe menite să creeze atmosfera intimă şi să dea amprenta franţuzească a celebrelor cabarete pariziene. Bonsoir, Paris!, un spectacol pasional care o va avea în prim plan pe Luminiţa Anghel, propune un repertoriu muzical şi coregrafic de mare virtuozitate şi calitate artistică, pendulând între registrul clasic al şlagărelor consacrate (Edith Piaf, Charles Aznavour, Michel Legrand, Maurice Chevalier, Charles Trenant) şi cel contemporan (Patricia Kass, Riccardo Cocciante, Christophe Mae).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax