Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trafic îngreunat la intrarea în Sebeş dinspre Alba Iulia, din cauza lucrărilor de amenajare a sensului giratoriu în zona nodului de autostradă

Publicat

Șoferii aflaţi în trafic pe DN1, între Alba Iulia şi Sebeş, sâmbătă dimineaţă, au avut de aşteptat în coloană sau au condus cu viteză deosebit de redusă, din cauza unor lucrări pentru amenajarea unui sens giratoriu.

Cei care au drum spre Sebeș, ar trebui să se gândească de două ori. Traficul este îngreunat la intrarea în Sebeș din cauza lucrărilor la sensul giratoriu, potrivit unor martori, în zonă fiind turnat asfalt.

Potrivit unor şoferi, de la intrarea în Lancrăm până la intrarea în Sebeş în se face mai bine de jumătate de oră.

Lucrările la amenajarea sensului giratoriu, prin care se face legătura cu noul segment de autostradă şi centura Sebeşului ar urma să fie terminate până în jurul amiezii. Poliţia rutieră încearcă să fluidizeze traficul în zonă, însă recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi în măsura în care au posibilitatea, să aleagă rute ocolitoare.

Reamintim că autorităţile au anunţat că se va putea circula pe autostradă, de la Sebeş la Orăştie şi până la Deva, din septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax