Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul de Handmade și Vintage la Alba Mall. Produse unicat, expuse la Alba Iulia

Publicat

Trecutul înseamnă amintiri, iar amintirile frumoase sunt tot ceea ce ne rămâne din trecut, în lupta lui permanentă cu prezentul și în așteptarea unui viitor greu de desenat. Alba Mall vă așteaptă în perioada 13-15 septembrie să admirați minunățiile trecutului la „Vintage Week-end la Alba Mall”.

Numărul de mare de expozanți de la edițiile anterioare și devotamentul albaiulienilor pentru astfel de evenimente sunt cele mai bune argumente pentru ca și ediția de anul acesta a târgului vintage să fie cel puțin la același nivel.

Așadar, pentru nostalgici și deopotrivă colecționari, „Vintage Weekend Alba Mall” este un reper în care să apreciem trecutul în formele sale cele mai prezente. Timp de trei zile, albaiulienii vor putea admira produse unicat, confecționate handmade.

Un motiv de încântare, un bun prilej de a explora trecutul, dar și o ocazie de a oferi celor dragi și deosebiți piese de colecție, purtând o singura etichetă: vintage.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: DISTRACŢIE de WEEKEND în ALBA: Muzică populară, târguri și senzații tari. Traseul cetăţilor dacice şi fortificaţiilor medievale | Alba24

    • Dumitru Cretu

      sâmbătă, 14.09.2013 at 02:13

      Foarte interesant articolul, dar as dori sa stiu de ce sa fac atitea referiri la termeni din lb. engleza (vintage, handmade) fara a se si traduce in lb. romana ce inseamna aceste cuvinte?
      Am devenit chiar atit de snobi, sa folosim cuvinte din alte limbi, cind nu e necesar?! Nu trebuie sa fim absurzi, dar nici sa impingem lucrurile atit incit sa ne ferim a mai scrie romaneste, cind nu e cazul bineinteles.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax