Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: A spart uşa unui apartament şi a agresat o tânără. Bărbat de 32 de ani din Cîmpeni, cercetat pentru violare de domiciliu și lovire

Publicat

catuse

Un bărbat de 32 de ani din Cîmpeni a fost reţinut de poliţiştii din Baia de Arieş, fiind cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu şi lovire, după ce, aflat în stare de ebrietate, a pătruns în casa unei tinere de 22 de ani pe care a agresat-o. Victima necesită între 12 și 14 zile de îngrijiri medicale.

UPDATE: Miercuri, bărbatul de 32 de ani a fost prezentat Judecătoriei Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea făcută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi a emis pe numele învinuitului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au început, marți, urmărirea penală şi a au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de F.N.C., un bărbat de 32 de ani, din oraşul Cîmpeni, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe.

În sarcina învinuitului s-a reţinut faptul că luni, în jurul orei 4.00, fiind sub influenţa alcoolului, a distrus uşa de acces şi a pătruns fără drept în apartamentul unei tinere în vârstă de 22 de ani, din Baia de Arieş pe care a agresat-o, cauzându-i leziuni corporale ce necesită pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aaaa

    miercuri, 25.09.2013 at 23:31

    dobitoc inconstient

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax