Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACŢIE de WEEKEND în ALBA: Concerte B.U.G. Mafia, Ricardo Caria, expoziţii foto şi super petrecere de Halloween în Club Stage

Publicat

Un weekend plin de distracţie pentru albaiulienii care vor avea ocazia să participe la concerte, expoziţii sau competiţii sportive. B.U.G. Mafia va ajunge vineri în Club Stage, iar sâmbătă, în acelaşi club va avea loc „The Halloween Show”. Pasionaţii de fotografie vor putea asista la „Altfel Vama în lumini de Oscar”, iar suporterii echipei de baschet CSU Alba Iulia îşi vor putea vedea echipa pe teren, sâmbătă.

Dacă încă nu ştiţi cum să va petreceţi sfârşitul de săptămână, vă oferim câteva sugestii:

După ce anul trecut au reuşit să adune aproape 1.000 de fani, în Club Stage, trupa B.U.G. Mafia se reîntoarce în cel mai mare club din Alba Iulia. Cei care vor să îi vadă vor avea ocazia să o facă vineri, 25 octombrie. Intrarea este 20 de lei.

Tot de vineri, albaiulienii sunt aşteptaţi să participe la „Altfel Vama în lumini de Oscar”. În prima zi a evenimentului, de la ora 19.00, se va organiza un vernisaj colectiv al câştigătorilor concursurilor VSLO 2013. De asemenea vor avea loc proiecţii de documentare şi scurt metraje realizate la VSLO, making of VSLO 2013, expoziţie de fotografie, proiecţii de fotografie şi o petrecere. Cei care doresc să susţină VSLO 2014 o pot face cumpărând tricouri VSLO 2013 cu 25 lei şi fotografiile expuse la Vama Veche cu 50 de lei.

Sâmbătă, de la ora 23.00, Club Stage vă aşteaptă la o super petrecere cu tematică. „The Halloween Show” vă dă ocazia să vă transformaţi pentru o seară în orice personaj, de la desene animate până la actori sau personaje din poveşti.

Fostul concurent al sezonului doi de la „Vocea României”, Ricardo Caria ajunge pentru a doua oară la Alba Iulia. Duminică, 27 octombrie, începând cu ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor vor răsuna piesele portughezului Caria, iar alături de acesta vor fi prezenţi şi elevi de la Liceul de Arte „Regina Maria”. Preţul unui bilet este 25 de lei, iar pentru elevi şi studenţi, 15 lei.

Meci cu o singură variantă, victoria, pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară va întâlni sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în Sala de sport a Universității din Alba Iulia pe CSM Oradea, într-un meci care contează pentru etapa a V-a a Campionatului Național de baschet feminin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax