Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 33.000 de lei, aplicate de polițiștii din Alba, în cadrul unei acțiuni de prevenire a riscului rutier

politie

Publicat

Amenzi în valoare de peste 33.000 de lei au fost aplicate de poliţiştii rutieri din Alba, vineri, în cadrul unei acţiuni pe linie rutieră, organizată pe raza judeţului Alba. Peste 200 de sancțiuni au fost acordate pentru nerespectarea vitezei, depășiri neregulamentare, nepurtatul centurii de siguranță, dar și pentru alte abateri la regimul rutier. Scopul acțiunii organizate de polițiști a fost de prevenire a riscului rutier şi de combatere a încălcării normelor legale privind efectuarea manevrei de depăşire.

Un număr de 49 de poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier şi a subunităţilor din structura Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au participat vineri, în intervalul orar 7.00 – 13.00, la o acţiune pe linie rutieră, organizată pe raza judeţului Alba, având ca scop prevenirea riscului rutier şi combaterea încălcării normelor legale privind efectuarea manevrei de depăşire, una dintre principalele cauze a producerii de accidente rutiere.

În cadrul acestor activităţi a fost constatată o infracţiune şi au fost aplicate 222 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea, 67 pentru nerespectarea regimului de viteză, 31 pentru nepurtatul centurii de siguranţă şi 92 pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 17 permise de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare. Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 33.005 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax