Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un autoturism înmatriculat în județul Alba a intrat sub un TIR, în zona Metro din Cluj. Incidentul a fost filmat de un șofer

Publicat

YouTube video

Un accident în care a fost implicată o mașină înmatriculată în Alba, care a intrat sub un tir, a fost filmat și postat pe internet. Accidentul s-a produs, acum două zile, în fața unui hipermarket din cartierul Florești în Cluj Napoca. Din fericire nu au existat răniți ci doar pagube materiale. Incidentul a fost surprins de un alt șofer care avea montată o cameră de filmat pe bordul mașinii.

Un autoturism marca Renault, înmatriculat în județul Alba (AB 04 RBS)  a intrat  sub un tir, în Cluj Napoca în zona hipermarketului Metro. Accidentul a fost surprins de un șofer cu o cameră montată pe bord și postat apoi pe internet. Din imagini se poate vedea cum mașina este intrată cu botul sub tir.

„O asigurare insuficientă suprapusă peste viteză prea mare, carosabil alunecos și prea puțină răbdare au dus la acest accident în care din fericire nimeni nu a fost rănit deși autoturismul a fost foarte șaifonat”, a scris șoferul care a filmat accidentul.

Se pare că persoana care se afla la volanul tirului nu a acordat prioritate la ieșirea din parcarea unui hipermarket și a fost surprinsă de mașina care circula regulamentar.

Ambii șoferi au scăpat nevătămați.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax